Accessibility
Colonial Addition
Morris Plains, NJ

The house first floor was reconfigured for accessibility for a teenage daughter.  A front portico and deck was provided to align with the existing first floor for wheelchair access. A bedroom was converted to an accessible bathroom on the first floor rather than construct an addition. The kitchen was opened to the family room and extended for easy wheelchair access.  A panel system was included on the exterior of the house to inspire the client and help the transition to the existing siding that is to be removed at a later phase.

Jerry Anthony Bruno Jr., AIA

9 Farrington St
West Caldwell NJ 07006

CONNECT WITH US

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

(973) 228-3304 Office
(973) 951-9239 Mobile

COPYRIGHT ©2019 | PRIVACY POLICY